Yritys

”Eihän mua parempaa oo.” Näin kommentoi työstään Erkki, jolla on 25 vuoden ura lasertyöstössä Veslatecissä. Mielestämme Erkin kommentissa ei ole hiukkaakaan ylimielisyttä. Paremmaksi tulee, kun tekee sellaista työtä mihin itsellä on luontainen taipumus. Tällaisia tekijöitä haaste motivoi jatkuvasti.

Tavoitteenamme on olla lasertyöstön edelläkävijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Siihen eivät pelkät parhaat koneet riitä. Tätä voi verrata kodintekniikkaan: meillä kaikilla on laitteita, joissa on valtava määrä ominaisuuksia. Vain harva käyttää näiden laitteiden mahdollisuuksia edes 50 %:sti. Siksi rekrytoimme Erkin kaltaisia tekijöitä, jotka haluavat ratkaista asiakkaan haasteen fiksummin ja osaavat hyödyntää moderneimpia tuotantoteknologioitamme maksimaalisesti. Avainhenkilöitämme motivoi haasteiden ratkaisu – siksi se on myös koko yrityksemme toimintafilosofiamme ydin.

Fiksusti ja omatoimisesti ajatteleva työntekijä tekee jatkuvaa prosessin- ja tuotantotapojen kehitystä. Tällaisista tekijöistä on eniten hyötyä asiakkaillemme: syntyy innovatiivisia ratkaisuja, suunnittelijan aikaa säästäviä muutosehdotuksia piirustuksiin ja tarkoituksenmukaisia tuotantoteknologiavalintoja. Työntekijöiden kannustaminen ja kouluttaminen suunnitelmallisesti oman työn kehittämiseen on yksi keskeisistä kaikkien osapuolten kannattavuuteen vaikuttavista tekijöitä.

Olemme nähneet jo vuosia sitten globaalien yritysten tarpeen: ne tarvitsevat kumppaneita, jotka ajattelevat pidemmälle, kuin vain yhden osan tai komponentin verran. Siksi olemme rakentaneet pitkäjänteisesti yhteistyötä yritysten kanssa, joiden avulla saamme komponenteista jopa valmiita tuotteita. Tämän vuoksi Veslatec on osa isompaa tuotebrändiä, jonka kautta toimitamme asiakkaillemme yksittäisten osien asemasta isommiksi kokonaisuuksiksi koottuja fiksuja tuotteita.

Kilpailukyky syntyy parhaiden voimien yhdistämisestä. Kun valitset meidät kumppaniksi, saat kauttamme myös muiden yritysten osaamisen. Asiantuntijuus yhdistyy ja samalla syntyy paras ja kannattavin lopputulos. Ota yhteyttä! 

Smart solutions for laserparts – Veslatec