Suunnittelu- ja projektipalvelu

Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa tuotteisiin ja projekteihin liittyvää suunnittelua ja tuotekehitystä.  Olemme erikoistuneet lasertyöstön ja mikrolasertyöstön uusimpiin tuotantoteknologioihin. Siksi yksi merkittävistämme palveluistamme on tuotteen valmistettavuuden suunnittelu. Valmistusteknologiat ja koneet kehittyvät kovalla vauhdilla. Suunnittelijoilla ei ole aikaa perehtyä kaikkiin mahdollisiin teknologioihin. Yhdistämällä omaa valmistusteknistä osaamistamme ja kokemustamme suunnittelijoiden osaamiseen, voimme ratkaista osien ja komponenttien valmistustavaksi parhaan mahdollisen. Teemme myös tiivistä yhteistyötä meitä lähellä olevien yritysten kanssa. Tämän vuoksi osaamme myös valita valmistusketjuun myös täydentävät palvelut läheltä.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme kokonaisia laserautomaatiosoluja tai näihin liittyviä tuotannon apuvälineiden suunnittelua, esim. kiinnikkeitä, jigejä tai laitteistoja. Voimme sanoa olevamme tässä konkretian ammattilaisia: kun suunnittelemme jotain, olemme yleensä myös itse testanneet laitteiden ja teknologioiden toimivuutta käytännössä. Voimme myös toimittaa järjestelmän integraation tuotannonohjausjärjestelmään, jolloin asiakas saa kokonaistoimituksen yhdeltä vastuutaholta.

Teemme myös asiakkaidemme tuotteiden 3D suunnittelua. Asiakkaat tietävät, millaisen tuotteen he tarvitsisivat, mutta yrityksellä ei välttämättä ole omia suunnitteluresursseja. Yleisimmin suunnittelemme metallituotteita, joiden osia ja komponentteja valmistamme itse.

Koulutus ja konsultointi

Olennainen osa toimintaamme on, että valmistamme tuotteet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan suunnittelu- tai tuotekehitysosaston kanssa. Samalla kehitämme jatkuvasti omia tuotantoprosessejamme. Olemme yksi Suomen monipuolisista laserleikkauksen ja hitsauksen osaajista.

Olemme kouluttaneet ostajia, suunnittelijoita, tuotannosta vastaavia johtajia ja jopa kilpailijoitamme. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksen perusteella osaamme pureutua käytännön kannalta oleellisiin asioihin ja avata myös eri investointien tehokkuutta ja takaisinmaksuaikoja.

Kysy lisää koulutuksesta!

suunnittelu2