Jatkojalostus

2D- tai 3D-työstettyjä kappaleita tai tuotteita täytyy yleensä jatkojalostaa jollain tavalla ennen kokoonpanoa. Olemme halunneet panostaa palveluun, jossa asiakas saa kappaleen mahdollisimman valmiiksi työstettynä. Teemme särmäystä, kierteytyksiä, täryhiontaa ja painemuovausta, hitsauksia ja pinnoituksia.

Särmäys

Käytössämme on useita särmäyskoneita, joista uusin on kuusiakselinen kone. Kone on todella tarkka ja nopea ja helposti ohjelmoitava. Ohjelmointijärjestelmämme tekee asiakkaan 3D-kuvasta automaattisesti levityksen ja leikkausgeometriat (2D). Sama järjestelmä tekee automaattisesti ohjelmat särmäyskoneelle. Näin kappale saadaan työstettyä yhdellä ohjelmoinnilla valmiiksi kahta eri konetta käyttäen.

Kierteytys

Voimme tehdä kierteytyksiä sekä automaattisesti että manuaalisesti.

Täryhiomalaite - rumpuhionta

Rumpuhiontaa käytetään pääasiallisesti pienikokoisten kappaleiden hiontaan keskisuurissa tai suurissa sarjoissa. Käytössämme on kaksi rumpuhiontalaitetta ruostumattoman ja mustan teräksen viimeistelyyn niin pienosille kuin suuremmille osille.

Putkimaisten kappaleiden painemuovaus

Painemuovaus mahdollistaa vaativien osien ja mielenkiintoisten muotojen toteutuksen.  Painemuovaustekniikka vähentää myös hitsauksen tarvetta. Tekniikan avulla materiaali pakotetaan haluttuun muotoon muotissa vedenpaineen avulla.

Pinnoitus

Monet kappaleet tulee pinnoittaa jollain tavalla. Hoidamme osan, kappaleen tai tuotteen pinnoituksen osaavien ja omaan alaansa erikoistuneiden pinnoittajien kanssa. Yleisimmin käytetyt pinnoitustavat ovat märkä- ja pulverimaalaus, sinkitys, nikkelöinti, anodisointi ja teflonpinnoitteet.

Kysy lisää jatkojalostusmahdollisuuksistamme!

sarmays