Asiakasreferenssit

VAMM Steel ja Veslatec: ”Yhdessä olemme vahvoja”

VAMM Steel Oy valmistaa komponentteja ja osia asiakkaiden valmistamiin moottoreihin, koneisiin ja laitteisiin ohutlevyä ja metallia työstämällä. VAMM Steel on vaasalainen yritys ja sillä on yli 70 työntekijää. Yhteistyö alkoi Veslatecin kanssa vuonna 2015, kun yritykset sijaitsivat samassa rakennuksessa.

Lue lisää

”Veslatec on energinen ja ennakkoluuloton”

Jurvan Jousi valmistaa jousia mittatilaustyönä. Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Jurvassa syntyy vetojousia, puristusjousia, kartiojousia, vääntöjousia, lankaosia, levyjousia ja levyosia. Veslatec valmistaa Jurvan Jouselle laserleikkeitä jousiteräslevyistä. Veslatecin valmistamia osia löytyy esimerkiksi valaisinkiskon kiinnikkeistä.

Lue lisää

Veslatec reagoi asiakkaan tarpeeseen jo etukäteen

Veslatec särmää ja laserleikkaa Adiabatixin tuotteisiin metalliosia. Adiabatix ja Veslatec ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuotta. Projektipäällikkö Jukka Runsalan mukaan Veslatec osaa kuunnella asiakkaita ja heidän tarpeitaan.

Lue lisää

Snapsilasien saumoista kiitosta Japanista asti

Jani Jaatinen oli jo jonkin aikaa miettinyt suomalaisen käsityön yhdistämisestä snapsilaseihin, ennen kuin hän perusti Ukko Scnapps -brändin. Idea metallisten snapsilasien designista lähti yhteistyöstä Veslatecin kanssa.

Lue lisää