Veslatecin verkkokauppa on nyt avattu!

Veslatecin verkkokauppa on nyt avattu!

14.12.2020

Veslatecin uusi verkkokauppa on avattu osoitteessa shop.veslatec.com.

Verkkokaupasta voi tilata Veslatecin omat Laserboy-tuoteperheen tuotteet: Desives-käsidesiautomaatit, vaunut ja tehdasturvallisuustuotteet. Tuotteista on saatavilla eri värejä ja malleja, jotka nekin ovat nähtävissä ja tilattavissa verkkokaupasta.

Räätälöidyistä tuotteista voi lähettää tarjouspyynnön tai ottaa yhteyttä Antero Walliukseen, joka auttaa mittatilaustuotteiden valinnassa.

Verkkokauppa helpottaa ostamista

Veslatecin osakkaat Tom Bergström, Jani Poikkimäki ja Aki Norrbacka ovat tyytyväisiä uunituoreeseen verkkokauppaan.

– Verkkokauppa antaa mahdollisuuden tutkia, vertailla ja tilata tuotteita nopeasti ja näppärästi. Tämä on yksi kanava lisää asiakaspalveluun ja myyntiimme, Poikkimäki kertoo.

Idea yrityksille suunnatusta verkkokaupasta syntyi jo korona-ajan alussa. Ihmiset tilaavat paljon tuotteita kotiinsa, eikä verkkokauppa ole enää pelkästään nuorten ja kuluttajakaupan juttu, vaan verkkokauppa on luonteva suunta myös B-2-B -puolen tuotemyynnissä. Verkkokaupan tuotekuvauksista löytää kätevästi tarkat tuotetiedot, joiden perusteella ostaminen on helppoa.

– Sanon aina, että Veslatec on palveluyritys, ja myös verkkokaupalla tähtäämme palvelun parantamiseen. Harvalla teollisuusyrityksellä on verkkokauppa, mutta me näemme siinä tulevaisuuden. Kaikki asiakkaat eivät halua soittaa, näpytellä sähköpostia tai kulkea kaupoilla. Verkkokaupan kautta tuotteet saa tilattua kotisohvalta, Bergström sanoo.

Uusia tuotteita heti alkuvuodesta

Verkkokaupan kautta Veslatec voi tuoda tuotteita nopeasti myyntiin ja verkkokaupan diagnostiikasta saadaan tietoa siitä, mitkä tuotteet kiinnostavat. Tämän tiedon avulla tuotevalikoimaa kehitetään asiakkaille sopivaksi. Tulevaisuudessa Veslatec voi tehdä myös ns. välitysmyyntiä.

– Jos jollakin asiakkaalla on tuote, mutta ei kanavaa sen myymiseksi, voimme neuvotella tuotteen ottamisesta meidän verkkokauppaamme. Tarkoitus kuitenkin on, että suurin osa verkkokaupan tuotteista on meidän itse tekemiä, Norrbacka sanoo.

Verkkokaupan kautta tuotteita on myös helppo esitellä asiakkaille. Puhelinkeskustelun aikana asiakas voidaan neuvoa verkkokauppaan, josta näkee tarkat tuote-esittelyt, kuvat ja värivaihtoehdot.

Bergström, Poikkimäki ja Norrbacka vihjaavat, että verkkokauppaan on tulossa uusia tuotteita heti alkuvuodesta – kannattaa pysyä kuulolla!