Veslatecin tuotteita on meressä, maalla, ilmassa, avaruudessa ja ihmisen sisällä

Veslatecin tuotteita on meressä, maalla, ilmassa, avaruudessa ja ihmisen sisällä

09.11.2017

Valmistamme tuotteita toimialasta riippumatta. Kokoluokaltaan osat ovat alle millistä kolmeen metriin eli skaalamme ulottuu kellosepän töistä isoihin kokonaisuuksiin. Veslatec aina ollut hienomekaniikkafirma ja olemme pioneeri mikrolasertyöstössä. Asiakkaamme ovat hyvin erilaisia. Siitä huolimatta ymmärrämme asiakkaidemme toiveita ja selvitämme, mitä osilta vaaditaan eri toimialoilla. Suunnittelemme osat yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja ehdotamme eri teknologioita vuosien kokemuksella.

Tuotteitamme löytyy meren pohjasta, sillä valmistamme osia muun muassa syvyyskelloon. Meren päällä tuotteitamme on esimerkiksi laivan moottoreiden pakoputkistojen eristemoduulikaseteissa, joita käytetään konehuoneissa eristämään kuumia pintoja.

Maan päällä tuotteitamme löytyy yllättävistäkin paikoista. Valmistamme kiihdytysantureiden työkaluja, joita on esimerkiksi kännyköiden näytöissä ja autojen ABS-jarruissa. Jopa rannekellosi kellotaulu saattaa olla Veslatecin valmistama. Toimitamme voimalaitoksiin roottoreiden ja staattoreiden osia sekä aurinkokeräimiin putkia ja runkoja. Teiden varsilla ja lentokentillä voi nähdä tolppien päissä ilmansuuntaa ja -nopeutta mittaavia laitteita, joissa on käytetty Veslatecin valmistamia koodikiekkoja. Myös paperitehtaissa tuotteitamme on paperimassamittareissa, jotka mittaavat viskositeettia.

Toimitamme osia lentokoneisiin. Jännittävä ajatus on, että osiamme on myös avaruudessa satelliiteissa sekä ihmisten sisällä. Edellä mainitut osat ovat vain esimerkkejä, sillä Veslatecin tuotteita on monessa muussakin maailmankolkassa. Ikinä ei siis tiedä, missä Laserboyn valmistamiin osiin törmää!