Veslatecin Pekka Leppälä suosittelee eurolavavaunuja vaikka autokorjaamoon

Veslatecin Pekka Leppälä suosittelee eurolavavaunuja vaikka autokorjaamoon

23.11.2020

Veslatecin särmääjä Pekka Leppälä on käyttänyt Veslatecin valmistamia Laserboy-eurolavavaunuja työssään jo lähes vuoden ajan. Kysyimme Pekalta, miten vaunut auttavat häntä työnteossa.

Missä kaikkialla käytät eurolavavaunuja?

”Käytän eurolavavaunuja työpisteelläni työtasona. Pidän vaunujen päällä kappaleita, joita työstän. Vaunuilla on myös kätevää kuljettaa kappaleet seuraavaan työvaiheeseen. Yleensä laitan valmiit kappaleet pinkkarin päälle ja ne kuljetetaan pinkkarilla varastoon. Jos pinkkaria ei ole saatavilla, eurolavavaunut toimivat myös valmiiden kappaleiden kuljetuksessa.”

Miten vaunut helpottavat työtäsi?

”Vaunut ovat nopeuttaneet työtäni huomattavasti. Niiden ansiosta minulle ei tule turhia liikkeitä, sillä kappaleita ei tarvitse kumartua poimimaan lattialta, kun vaunut ovat työskentelykorkeudella. Vaunut saa kätevästi aivan työpisteen viereen, eikä osia tarvitse hakea kaukaa.”

Millaista vaunuja on käyttää?

”Vaunut ovat kevyet työntää, koska niissä on kovat pyörät, joista kaksi ovat kääntyviä. Pyörissä on lukitukset, joten vaunut eivät liiku kesken kaiken. On myös hyvä, että vaunujen nurkat ovat kirkkaan oranssit, joten vaunut on helppo huomata ja löytää. Värit ovat muutenkin mukavan näköiset.”

Millaiseen käyttöön suosittelisit vaunua?

”Olen entinen autokorjaamoyrittäjä, joten keksin heti, että vaunut soveltuisivat hyvin siihenkin työhön. Vaunujen päällä voisi pitää työkaluja ja osia sekä kuljettaa niitä ympäri korjaamoa.

Tein itse aikoinaan vaunut omaan autokorjaamooni ja olen käyttänyt myös muiden valmistajien vaunuja. Voin kyllä rehellisesti sanoa, että nämä Veslatecin vaunut tuntuvat käytössä parhailta.”

Lue lisää ja tutustu vaunuihin.