Veslatecin oma tuoteperhe on saanut suuren suosion – tuotteiden myyntipäälliköksi Antero Wallius

Veslatecin oma tuoteperhe on saanut suuren suosion – tuotteiden myyntipäälliköksi Antero Wallius

29.09.2020

Laserboy-tuoteperhe, eli kuljetuskärryt, tehdasturvallisuustuotteet ja Desives-käsidesiautomaatit, ovat herättäneet markkinoilla paljon kiinnostusta.

Toimitusjohtaja Tom Bergströmin mukaan asiakkaat ovat havainneet, että tuotteet on todella suunniteltu tarpeeseen: ne ovat käytännöllisiä ja toimivat jokapäiväisessä työskentelyssä. Toinen syy tuotteiden suosiolle on se, että niitä voi tilata juuri omaan toimintaympäristöön sopiviksi.

– Monet asiakkaat ovat tilanneet esimerkiksi kuljetuskärryjä ensin standardituotteina. Kun ne on havaittu hyväksi, yritykset ovat tilanneet niitä lisää omien mittojen mukaisesti ja omilla logoilla, Bergström kertoo.

Desives-käsidesiautomaatteja saa myös jälleenmyyjien kautta

Desives-käsidesiautomaatteja on myyty niin kampaamoihin, apteekkeihin, teollisuusyrityksiin, ruokaloihin kuin toimistoihinkin ympäri Suomea. Käsidesiautomaateilla on Suomessa kolme jälleenmyyjää, Saksassa yksi jälleenmyyjä ja lisää jälleenmyyjiä haetaan.

– Meillä on tällä hetkellä meneillään neuvotteluja monen tahon kanssa käsidesiautomaateista. Kuuntelemme mielellämme käyttäjien toiveita tuotekehityksessä ja viemme sitä kautta tuotteita eteenpäin, myyntipäällikkö Jani Poikkimäki kertoo.

Antero Wallius vauhdittaa myyntiä rautaisella osaamisella

Uusi myyntipäällikkö Antero Wallius ottaa pelipaikan Laserboy-tuoteperheen myynnistä. Hän osaa valita asiakkaille parhaat palat tuotteista ja suositella juuri heille sopivia ratkaisuja.

–Uskon, että minusta on hyötyä erityisesti tuotteiden räätälöitävyydessä. Keskustelen asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan ja mietin, miten voimme valmistaa tuotteet juuri kyseiseen käyttöön sopiviksi, Wallius sanoo.

Walliuksella on yli 30 vuoden kokemus myyntitehtävistä, joten hänellä on laajat kontaktit kotimaassa ja ulkomailla.

Uusimpana viiden litran käsidesiautomaatti

Wallius on innoissaan päästessään mukaan innovatiivisen yrityksen toimintaan. Omien tuotteiden kehittäminen on tästä hyvä esimerkki.

Uusimpana tuotteena Veslatec on kehittänyt käsidesiautomaatin, johon mahtuu jopa viiden litran käsidesikanisteri. Sekä litran että viiden litran käsidesiautomaatteja valmistetaan kahdesta eri materiaalista, joten erilaisia käsidesiautomaattimalleja on neljä.

– Viiden litran malli sopii erityisesti massatapahtumiin ja kauppakeskuksiin, joissa on paljon ihmisiä. Myös sitä voidaan valmistaa yrityksen omilla logoilla. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää, Wallius kehottaa.