Veslatecilta saa nyt kuljetusalustoja elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan käyttöön

Veslatecilta saa nyt kuljetusalustoja elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan käyttöön

17.02.2021

Veslatecin Laserboy-vaunujen tuoteperhe kasvaa sisävarastoihin tarkoitetuilla rulla-alustoilla. Alustoja on kahta eri kokoa: kahdelle elintarvikelaatikolle ja yhdelle elintarvikelaatikolle.

– Veslatecin omat vaunut on tarkoitettu tehdas- ja varastologistiikkaan, eli kaikkeen tavaraan, jota liikutellaan sisätiloissa, oli kyseessä sitten rautakauppa tai maitokauppa. Rulla-alustat soveltuvat mainiosti elintarvikekäyttöön, sillä ne on valmistettu hygieniavaatimusten mukaisesti ruostumattomasta teräksestä tai sinkitystä teräksestä, Veslatecin myyntipäällikkö Antero Wallius kertoo.

Rulla-alustoja on myyty esimerkiksi kalanjalostustehtaalle, jossa ne ovat saaneet erinomaista palautetta.

Kantavuus jopa 500 kiloa

Veslatecin rulla-alustat kestävät jopa 500 kiloa, mikä on huimasti enemmän kuin vastaavissa markkinoilla olevissa tuotteissa. Veslatecin kärryjen rakenne on suunniteltu täysin uudella tavalla.

Kestävän rakenteen ansiosta rulla-alustojen päälle voi lastata kerralla enemmän tavaraa, mikä tehostaa työntekoa.

– Esimerkiksi jäiset kalat ja lihat painavat paljon ja niitä lastatessa pitää arvioida, paljonko alusta kestää. Veslatecin rulla-alustoissa painoa voi lastata huoletta jopa alustan keskelle. Vankan rakenteensa ansiosta kärry ei taitu, vaikka painopiste olisi keskellä.

Pitkäikäiset tuotteet

Veslatecin lähtökohta kuljetusalustojen suunnittelussa on kestävyys ja tukevuus.

– Palaamme ajattelutavassa aikaan, jolloin tehtiin kestäviä ja tarkoituksenmukaisia tuotteita. Ajattelemme valmistustapoja ja -menetelmiä modernin tuotesuunnittelun ja innovaatioiden kautta. Hiilijalanjälkikin pienenee, kun tuotteet on tehty lähellä ja kestävät kulutusta.  

Walliuksen mukaan rulla-alustat ovat saaneet asiakkaiden ja jälleenmyyjien keskuudessa arvostavan vastaanoton.

– Näyttää selvästi siltä, että kestäville, Suomessa valmistetuille rulla- ja lava-alustoille, on markkinoilla kova tarve.

Wallius muistuttaa, että rulla- ja lava-alustat ovat räätälöitävissä asiakkaan toivomien mittojen mukaan. Kysy lisää!

Mitat:

  • Yhden elintarvikelaatikon rulla-alusta 300 x 400 mm
  • Kahden elintarvikelaatikon rulla-alusta 600 x 800 mm.

 

Tilaa rulla-alustat täältä.