Veslatec Oy on ostanut Lännen Ohutlevyn

Veslatec Oy on ostanut Lännen Ohutlevyn

07.04.2021

Apuwatti Oy:n omistama Lännen Ohutlevy siirtyi Veslatecin omistukseen 1.4.2021. Porissa sijaitsevan Lännen Ohutlevyn toiminta jatkuu tuttuun tapaan samalla nimellä ja henkilöstöllä. Asiakkaille tämä ei aiheuta toimenpiteitä, vaan toiminta jatkuu katkeamatta.

Vaasalainen Veslatec Oy on erikoistunut 2D- ja 3D- lasertyöstöön, jonka lisäksi yritys valmistaa oman tuoteperheen tuotteita teollisuuden tarpeisiin. Lännen Ohutlevy tekee lasertyöstöä, levykeskustöitä, särmäystä, hitsausta, prässäystä ja kokoonpanoa, mutta myös se valmistaa tuotteita esimerkiksi laivoihin, sähköteollisuuteen ja sairaaloihin. Yhdistymisen kautta Veslatecista tulee lasertyöstön ja ohutelvyvalmistuksen monipuolisesti palveleva kokonaistoimittaja.

Yrityskaupasta hyötyvät niin Veslatecin kuin Lännen Ohutlevynkin asiakkaat.

– Tulevaisuudessa asiakkaat saavat laajempia kokonaisuuksia saman katon alta. Myös tuotannon kapasiteetti kasvaa huomattavasti, mikä nopeuttaa tuotteiden läpimenoaikoja, Veslatecin toimitusjohtaja Tom Bergström sanoo.

Apuwatti Oy:n osakas Pasi Santikko kertoo olevansa varma siitä, että Lännen Ohutlevy pääsee hyviin käsiin.

– Veslatecilla on vahva ymmärrys toimialasta. Lisäksi sillä on resursseja ja tahtoa kehittää Lännen Ohutlevyn toimintaa. Veslatecin kanssa on myös mukava toimia. Yrityskaupalla tulee olemaan positiiviset vaikutukset palvelun laatuun ja kokonaistoimintaan. 

Yrityskaupalla Veslatec saa erilaista osaamista ja konekantaa sekä uusia asiakkuuksia. Yrityskaupalla valmistaudutaan myös koronan jälkeiseen kasvuun, sillä jo nyt on merkkejä siitä, että teollisuuden myynti on nousemassa. Bergström kehuu ennen kaikkea Lännen Ohutlevyn osaavaa henkilöstöä.

–Lännen Ohutlevy tekee järjestelmällistä ja siistiä työtä, jonka lopputulos on huippulaatua. Kuka tahansa voi ostaa kalliita koneita, mutta harva osaa käyttää niitä yhtä monipuolisesti, Bergström kertoo.

Yrityskauppa ei vähennä alihankkijoiden tarvetta, vaan päinvastoin tuo lisää töitä sekä Veslatecin että Lännen Ohutlevyn alihankkijoille. Asiakkaat ja alihankkijat voivat olla jatkossakin yhteydessä tuttuihin yhteyshenkilöihin.

 

Lisätiedot:

Tom Bergström

Toimitusjohtaja

Puh. +358 50 321 5626

tom.bergstrom@veslatec.com

www.veslatec.com

https://lannenohutlevy.fi/

https://www.facebook.com/Veslatec-895053390645171/

https://www.linkedin.com/company/veslatec/

https://www.instagram.com/veslatec/

Veslatec 1 someen