Veslatec goes Ruka!

Veslatec goes Ruka!

07.03.2018

Veslatec suuntaa 5. –8. huhtikuuta koko työporukan voimin Rukalle. Haluamme palkita työntekijöitämme viime vuodesta, sillä he ovat tehneet hienoa työtä.

– Jos olemme vuodessa kehittyneet näin paljon, miten paljon voimmekaan kehittyä kolmessa tai viidessä vuodessa, Veslatecin toimitusjohtaja Tom Bergström pohtii.

Henkilökunta edellä

Matkan tarkoitus on ottaa henkilökunta mukaan yrityksen päätöksentekoon. Vuosi sitten päätettiin, että asioita halutaan suunnitella henkilökunta edellä, sillä henkilökunta on Veslatecin suurin voimavara. Kun työntekijät ovat mukana päätöksenteossa, viihtyvyys työssä paranee ja siitä on hyötyä koko yritykselle.

– Kun suunnittelemme yhdessä laatuun, tehokkuuteen ja työntekotapoihin liittyviä asioita, yritys kehittyy ja Veslatecin kilpailukyky paranee. Meille on myös tärkeää, että työntekijät saavat työpaikan, johon on mukava tulla ja hyvä tehdä töitä.

 Luvassa uusia suunnitelmia ja elämysmatkailua

Rukalla suunnitellaan seuraavaa tilikautta yhdessä, mutta ohjelmassa on myös elämysmatkailua, tiiminrakennustehtäviä ja muuta mukavaa. Tarkoitus on siis pitää yhdessä hauskaa ja tutustua kunnolla.

Rukalta on vuokrattu iso mökki noin 20 henkilölle ja sinne matkustetaan yhdessä bussilla. Matkan varrella ehtii syntyä paljon uusia hyviä ideoita.

– Vaikuttaa siltä, että kaikki ovat innoissaan lähtemässä mukaan. Suksikaupoillakin on jo käyty, Bergström kertoo.