Veslatec etsii kesäsankareita

Veslatec etsii kesäsankareita

20.02.2020

Miten olisi kesätyöpaikka, jossa voit olla oman työyhteisösi sankari? Kesätyö, jossa omilla ideoillasi ja työpanoksellasi on oikeasti merkitystä?

Veslatec etsii kesäsankareita!

Kesäsankarina oleminen ei vaadi viittaa tai yli-inhimillisiä kykyjä, vaan teräviä aivoja ja aktiivista otetta. Kesäsankareilla on tärkeä paikka työyhteisössämme, sillä parhaimmillaan he pelastavat omalla kekseliäisyydellään ja urhoollisuudellaan koko työyhteisön kiperästä tilanteesta.

Kesäsankareilla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta metallialalta.

Toivomme, että sankareillamme on

·         Asenne kunnossa

·         Halu oppia ja kehittyä

·         Omia ideoita ja ajatuksia, joita uskaltaa tuoda esille.

Mitä kesäsankarit sitten tekevät?

Kesäsankarimme tekevät muun muassa seuraavia työtehtäviä:

·         Laserleikkaus

·         Särmäys

·         Kierteytys

·         Muut metallialan työt.

Mitä kesäsankari meiltä saa?

No ainakin työyhteisön, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Meillä on 23 työntekijää, niin miehiä kuin naisiakin. Työtehtävät ovat vaihtelevia, ja meillä on työvälineet ja työskentelyolosuhteet viimeisen päälle. Tarjoamme puhtaan, valoisan ja raikkaan työympäristön.

Tässä työssä opit monipuolisesti metallialan töitä. Koulutamme sankarit urotöihinsä, joten tarjoamme mahdollisuuden oppia aivan uuden alan.

Jos sankari näyttää kykynsä, meillä on mahdollisuus jatkaa syksyllä töitä vaikka koulun ohessa tai jopa vakituisena työntekijänä. Ylipäätänsä metallialalla riittää töitä, joten tällä työkokemuksella teet vaikutuksen myös tulevia urotöitä hakiessasi.

Koska sankaritekoja tarvitaan?

Palkkaamme neljä kesäsankaria aikavälille kesä-, heinä- ja elokuu. Toivomme, että sankarit ovat täysi-ikäisiä. Työ on vuorotyötä ja töissä käydään pääasiassa maanantaista perjantaihin.

Lähetä heti CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen vesa.peltomaki@veslatec.com.

Tiedustelut: Vesa, Puh. +358 44 2447860