Toivotamme iloista joulua!

Toivotamme iloista joulua!

07.12.2017

Kulunut vuosi on ollut Veslatecille muutosten vuosi. Suurin muutos tapahtui kesällä, kun Tom Bergström, Aki Norrbacka ja Jani Poikkimäki ostivat Veslatecin. Sen jälkeen Laserboy astui ajassa eteenpäin ja alkoi Veslatec 2.0.

Veslatec on kehittynyt ja kasvanut vauhdilla. Tänä vuonna liikevaihdon tavoite täyttyi ja jopa ylittyi. Veslatec on palkannut myös lisää henkilökuntaa.

– Olemme tyytyväisiä erityisesti siihen, että henkilökunta haluaa kasvaa kanssamme ja olla mukana kehityksessä. Olemme ottaneet yhdessä ison harppauksen eteenpäin, Bergström ja Poikkimäki kertovat.

Kuluneena vuonna Veslatecin brändi uudistettiin yhteistyössä Herea Oy:n kanssa. Brändiuudistuksen yhteydessä Veslatec sai uuden ilmeen ja verkkosivut. Veslatecin ja Laserboyn kuulumisia voi seurata lisäksi Facebookissa ja Instagramissa.

Vuosi 2018 tuo mukanaan kasvua ja kiirettä. Tulevana vuonna Veslatec panostaa entistä enemmän henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen, sillä osaavasta henkilökunnasta hyötyvät myös asiakkaat.

Veslatecilla on tapana lahjoittaa joka vuosi joulutervehdysrahat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna Veslatec lahjoittaa joulutervehdysrahat Helsingin lastenklinikalle. Haluamme olla mukana tukemassa lasten ja perheiden hyvinvointia.

Toivotamme iloista joulua ja menestyksekkäästä uutta vuotta asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Tavataan taas ensi vuonna!