Tervetuloa alihankintamessuille vierailemaan Veslatecin osastolla C447

Tervetuloa alihankintamessuille vierailemaan Veslatecin osastolla C447

11.09.2017

Veslatec on alihankintamessuilla osastolla C447 yhdessä VAMM Steelin kanssa. Veslatecilta osastolla ovat Tom Bergström, Jani Poikkimäki ja Aki Norrbacka.

Veslatecilla tapahtui kesän aikana omistajanvaihdos, kun Tom Bergström, Aki Norrbacka ja Jani Poikkimäki ostivat Veslatecin kokonaan Olli Saarniaholta ja hänen yritykseltään Lasermarkilta.

– Jatkossa Veslatec keskittyy laserleikkaukseen, laserhitsaukseen ja mikrolasertyöstöön. Tulevaisuudessa kasvua haetaan teknologiateollisuudesta. Tämä on nyt Veslatec 2.0, Bergström kertoo.

Omistajanvaihdos ja uudet konehankinnat antavat asiakkaille uusia mahdollisuuksia. Niistä kannattaa tulla kysymään messuilla tarkemmin.

Omistajanvaihdoksen jälkeen uudistettiin myös Veslatecin brändi yhteistyössä Herea Oy:n kanssa. Veslatec haluaa tuoda esille työntekijöitään, ja se näkyy myös uusilla verkkosivuilla.

– Haluamme nostaa esille yrityksen henkilöstöä, sillä Veslatec syntyy nimenomaan työntekijöiden ammattitaidosta. Haluamme korostaa myös meillä asioimisen helppoutta ja nopeutta. Meidän kanssa on kiva toimia, Poikkimäki kertoo.

Brändiuudistus on antanut uutta energiaa Veslatecille. Omistajanvaihdoksen jälkeen työt ovat lähteneet hyvin vauhtiin ja liiketoiminnan odotetaan kasvavan tasaisesti koko ajan. Brändiuudistus näkyy myös Veslatecin messuosastolla uutena ilmeenä. Tule moikkaaman Laserboyta ja kysymään lisää!