Sami Latva-Risku myy Lännen Ohutlevyn ja Veslatecin tuotteita – yli 20 vuotta kokemusta ohutlevyistä

Sami Latva-Risku myy Lännen Ohutlevyn ja Veslatecin tuotteita – yli 20 vuotta kokemusta ohutlevyistä

17.05.2021

Sami Latva-Risku on toiminut Lännen Ohutlevyn myyjänä syksystä 2020. Yrityskaupan myötä Latva-Risku myy nyt myös Veslatecin tuotteita ja palveluita.

Latva-Risku toimii yrittäjänä, eli hän tarjoaa osaamistaan Lännen Ohutlevylle ja Veslatecille ulkoistettuna. Yhteistyöstä on paljon hyötyä Lännen Ohutlevyn ja Veslatecin asiakkaille.

– Olen työskennellyt teollisuuden parissa yli 20 vuotta. Minulla on kokemusta esimerkiksi kehitysinsinöörin, ostajan, tuotantopäällikön, myyntijohtajan ja tehtaanjohtajan tehtävistä. Lännen Ohutlevyn ja Veslatecin asiakkaat saavat kaiken osaamisen käyttööni, Latva-Risku kertoo.

Yrityksen pitää luoda oma paikkansa

Koska Latva-Risku on toiminut alalla pitkään, hänellä on kattavat verkostot ympäri suomea. Laajan alihankintaverkoston ansiosta hän pystyy tarjoamaan asiakkaille isoja kokonaisuuksia.

Myyntityö ja markkinointi ovatkin nousseet viime vuosina yhä oleellisemmaksi osaksi teollisuusyritysten toimintaa, sillä asiakkaiden saaminen ei ole itsestäänselvyys.

– Yrityksen täytyy luoda oma paikkansa, jotta se saa äänensä kuuluviin. Tämä pätee niin asiakkaiden hankkimisessa kuin sosiaalisen median markkinoinnissakin. Markkinoinnin avulla saadaan näkyvyyttä ja asiakkaat löytävät yrityksen.

Laaja valikoima tuotteita ja kunnon resurssit

Latva-Risku asuu Porissa, mutta on kotoisin Kauhajoelta. Myyntityö hoituu tällä hetkellä pääosin Teams-yhteyksillä, sähköpostilla, puhelimella ja LinkedInissä, mutta hän odottaa jo asiakaskohtaamisia kasvokkain.

– Olen erittäin innostunut siitä, että Veslatec ja Lännen Ohutlevy yhdistyivät. Asiakkaat saavat käyttöönsä isommat resurssit ja monipuoliset valmistusteknologiat. Näiden lisäksi asiakkaat saavat laajan valikoiman omia tuotteita. Pystymme tarjoamaan ja valmistamaan niin pienet kuin isotkin kokonaisuudet joustavasti, nopealla toimitusajalla.

 Latva-Risku kertoo saaneensa Veslatecista hyvän vaikutelman. Yhteistyö on sujunut hienosti.

– Veslatecilla on positiivista energiaa ja pilke silmäkulmassa. Asioita katsotaan pitkälle tulevaisuuteen. Omista tuotteista erityisesti Desives-käsidesiautomaatti on tehnyt minuun vaikutuksen. Se on hyvin suunniteltu, toimintavarma ja kaunis katsella.

Avointa ja rehellistä kauppaa

Latva-Riskun periaatteena kaikessa tekemisessä on avoimuus ja rehellisyys. Asiakkaiden kanssa toimiessa hän ajattelee jatkuvuutta ja tähtää pitkään yhteistyöhön. Tämä on tuonut hyviä tuloksia, sillä Latva-Risku on saanut paljon asiakaskontakteja lyhyessä ajassa.

– Minulle on tärkeää olla helposti lähestyttävä ja ratkaista asiakkaan ongelma. Kun on oma itsensä, se riittää.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Sami Latva-Risku

+358 40 503 0424

sami.latva-risku@lannenohutlevy.fi

 

Sami Latva Rasku verkkosivuille