Rekrykoulutus jatkuu Veslatecilla

Rekrykoulutus jatkuu Veslatecilla

24.04.2018

Veslatecin rekrykoulutus saa jatkoa, sillä koulutuksessa aloitti juuri kaksi uutta koulutettavaa. Rekrykoulutus järjestetään yhdessä koulutuspalvelu Saarenpään ja Pohjanmaan TE-toimiston kanssa. Tavoitteena on, että 60 päivän koulutusjakson jälkeen henkilöt työllistyvät Veslatecille vakituisiksi työntekijöiksi.

­– Ensimmäinen koulutusjakso aloitettiin syksyllä, ja siitä jäi positiivinen kokemus. Kun koulutus päättyi, molemmat koulutettavat palkattiin Veslatecille. Lauri Heinonen sai töitä lähettämötyöntekijänä ja Otto Hinkkanen laseroperaattorina, Jani Poikkimäki kertoo.

Hakijoiden määrä yllätti

Rekrykoulutukseen tuli molemmilla kerroilla paljon hakemuksia, joiden joukosta löytyi potentiaalisia työntekijöitä.

– Saimme yllättävän paljon hakemuksia. Etsimme lähtökohtaisesti ihmisiä, joiden asenne ja tekeminen ovat kunnossa. Meille persoonalla on enemmän merkitystä kuin taustalla.

Poikkimäen mukaan koulutuksen kautta tulleet ovat innokkaita ja heissä näkyy tekemisen ilo. Nämä ominaisuudet ovat tärkeitä Veslatecin työyhteisössä.

– Haluamme tarjota työntekijöillemme energisen ja rennon työpaikan, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Työnteko voi olla kivaa, vaikka hommat hoidetaan säntillisesti ja tehokkaasti.

 

Kuvassa Lauri Heinonen.