Oletko sinä Veslatecin uusi särmääjä, kokoonpanija tai laseroperaattori?

Oletko sinä Veslatecin uusi särmääjä, kokoonpanija tai laseroperaattori?

11.09.2017

Veslatec on vuonna 1987 perustettu yritys, joka on Suomen huippuosaaja 2D ja 3D lasertyöstössä. Olemme erikoistuneet mittavaatimuksiltaan hyvin tarkkojen ja vaativien kappaleiden valmistamiseen myös erikoismateriaaleista. Työstämme kappaleet mahdollisimman valmiiksi tuotteeksi tai kokonaisuuksiksi. Tehdas sijaitsee Vaasassa ja se työllistää tällä hetkellä 16 työntekijää.

Olemme tulossuuntautuneita ja nopeita. Teemme työmme niin hyvin, että voisimme ostaa tuotteen itse. Tarjoamme työntekijöille energisen ja nuorekkaan työympäristön, jossa saat olla oma itsesi ja tuoda ideoitasi esille. Kun tekee työtä, joka on oman luontaisen kiinnostuksen piirissä, siinä on sopivasti haastetta ja työn tekeminen on kivaa.

Etsimme 2–3 uutta työntekijää, jotka koulutetaan työhön yhdessä Koulutuspalvelu Saarenpään ja Pohjanmaan TE-toimiston kanssa. Tavoitteena on, että henkilöt työllistyvät Veslatecille särmääjiksi, kokoonpanijoiksi tai laseroperaattoreiksi. Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille. Koulutuksen aikana koulutettava saa työttömyysetuutta sekä kulukorvausta. Työ tulee olemaan 2-vuorotyötä joten koulutuksen aikanakin tullaan olemaan kahdessa vuorossa. Koulutuksen kesto on 60 pv.

Toivomme, että sinulla on:

•         positiivinen asenne, etkä kaihda uuden oppimista

•         Halua kehittyä alan ammattilaiseksi

•         Halua sitoutua Veslatecille pidemmäksi ajaksi

•         Uskoa omiin kykyihisi ja taito pärjätä niin tiimissä kuin itsenäissäkin työssä

Miten haetaan:

Haku koulutuksen tapahtuu www.te-palvelut.fi sivujen kautta. www.te-palvelut.fi – haussa oleva työvoimakoulutus – sijainti: Vaasa – klikkaa koulutus auki ja kohta tiedot ja hae koulutukseen.

Tiedustelut: Koulutuspalvelut Saarenpää, Tero Eklund, puh. 044-322 9772. TE-toimisto, Hannu Vierula, puh.  0295 056 185 tai Veslatec, Tom Bergström, puh. 050 321 5626.