Laserboyn omat tuotteet ovat nyt saatavilla! Nämä tuotteet ovat ilo silmälle

Laserboyn omat tuotteet ovat nyt saatavilla! Nämä tuotteet ovat ilo silmälle

03.06.2020

Veslatec on tuonut markkinoille omat tuotteet. Ensimmäisenä markkinoille tulevat eurolavakärry, teholavakärry ja törmäyssuojat. Tuotteiden kehittäminen lähti Veslatecin omasta tarpeesta.

– Kun muutimme pari vuotta sitten uusiin toimitiloihin, emme löytäneet meille sopivia tuotteita. Päätimme suunnitella ja valmistaa ne itse. Ajattelimme, että muillakin voisi olla näille tarvetta ja päätimme laittaa hyvän kiertämään, myyntipäällikkö Jani Poikkimäki kertoo.

Tuotteet myydään Laseboy-brändin alla, ja tuotevalikoimaa on tarkoitus laajentaa tulevaisuudessa.

Kärryt kestävät jopa 900 kiloa

Kärryjen tuotekehityksessä oli oleellista, että ne kestävät raskastakin painoa ja ovat oikealla korkeudella, jotta ne parantavat työergonomiaa. Isompi eurolavakärry kestää 900 kg ja pienempi  500 kg painoa.

– Meillä Veslatecilla jokaisella työpisteellä on käytössä useampi kärry. Kärryt ovat oikealla työkorkeudella, joten kappaleita ei tarvitse kyyristyä laskemaan kärryyn. Kärryissä on pyörät, jotta kappaleet voidaan siirtää seuraavaan työvaiheeseen tai varastoon. Kärryt lisäävät merkittävästi työtehoa, Poikkimäki kertoo.

Kärryt valmistetaan kokonaan Suomessa, eikä markkinoilta löydy vastaavia tuotteita. Kärryissä ei ole hitsaussaumoja, vaan ne kootaan ruuveilla. Kärry mahtuukin pieneen tilaan ja on helppo lähettää asiakkaalle. Kärryt ovat myös ilo silmälle, sillä ne myydään Laserboy-brändin alla.

– Laserboy on iloinen kaveri, joka keksii kaikenlaista uutta ja toimii veturina viemässä kehitystä eteenpäin. Tuotemyynti tapahtuu Laserboy-brändin alla, joten tuotteissa näkyvät Laserboyn värit. Tuotteita voidaan valmistaa myös asiakkaiden väri- ja materiaalivaatimusten mukaisesti, Veslatecin toimitusjohtaja Tom Bergström kertoo.

Törmäyssuojat asiakkaan tehtaaseen sopiviksi

Veslatec on panostanut merkittävästi oman tehtaan turvallisuuteen, joten tehdasturvallisuustuotteita on valmistettu jo kauan omaan käyttöön. Tehdasturvallisuus on lähellä Laserboyn sydäntä, joten Laserboy on päättänyt tehdä tuotteita myös muille.

– Standardituotteet eivät sopineet omaan tehdashalliimme, joten kehitimme omat tuotteet. Tarjoamme samaa asiakkaillemme. Voimme mennä tehtaaseen paikan päälle suunnittelemaan turvatuotteita ja valmistaa ne, Poikkimäki kertoo.

Ensimmäisenä markkinoille tuodaan erilaiset törmäyssuojat, mutta tuoteperheen laajennus on meneillään.

– Otamme ideoita  ja toivomuksia mielellämme vastaan, Bergström vinkkaa.

Tällä hetkellä tuotteita voi tilata ottamalla yhteyttä Veslateciin. Myös verkkokaupan avaamista harkitaan.