Laserboy sai uuden työkaverin!

Laserboy sai uuden työkaverin!

02.05.2019

Veslatecille on tullut uusi työntekijä, kuljetusrobotti, jonka tehtävänä on kuljettaa tuotteita työpisteeltä toiselle ja varastoon. Robotti kertoo viihtyneensä Veslatecilla mainiosti ja kehuu erityisesti työpaikan hyvää yhteishenkeä. Työkavereiltaan robotti saa kiitosta ahkerasta asenteestaan ja vikkelästä toiminnastaan.

Mitä robotti tekee?

Robotize-merkkinen robotti vie eurolavoja työpisteeltä toiselle automaattisesti. Työntekijä kokoaa valmiit tuotteet eurolavan päälle ja painaa nappia, joka ilmoittaa robotille, että tuotteet saa tulla hakemaan. Robotti käy hakemassa eurolavan ja vie tuotteet työntekijän määrittämään kohteeseen.

Robotti on oikea lihaskimppu, sillä se jaksaa kuljettaa jopa 430 kiloa tavaraa. Työturvallisuus on lähellä robotin sydäntä, sillä se osaa väistää ihmisiä ja esteitä. Turvallisuussyistä robotti ei kuljeta ihmisiä.

Robotti nopeuttaa tuotteiden läpimenoa, sillä kuljettaminen ei vie ihmisten aikaa ja he voivat keskittyä tuottavaan työhön. Työntekijät ovat iloisia uudesta työkaveristaan, sillä sen ansiosta heidän työhönsä ei tule turhia keskeytyksiä.

Vapaa-aikanaan robotti nauttii päiväunista latauspisteellään. Kun työnantajan silmä välttää, se harrastaa yöaikaan myös testiajoja Veslatecin tehtaalla.

Facebook-kilpailu: Auta keksimään robotille nimi! (kilpailu päättynyt)

Veslatecille on tullut uusi työntekijä, logistiikkarobotti, jonka tehtävänä on kuljettaa tuotteita työpisteeltä toiselle ja varastoon. Robotti kertoo viihtyvänsä hyvin Veslatecilla, mutta yksi asia harmittaa: robotilta puuttuu nimi. AUTA KEKSIMÄÄN ROBOTILLE NIMI, NIIN VOIT VOITTAA Suunto Fitness 3 -kellon.

Kilpailun säännöt: Kommentoi nimiehdotuksesi kommenttikenttään ja jaa julkaisu halutessasi. Kilpailuaika on 2.5.2019–24.5.2019 klo 12 asti. Valitsemme parhaan nimiehdotuksen kommenteista ja nimen ehdottaja voittaa Suunto Fitness 3 kellon. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjestää Veslatec Oy. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Robotti sai nimen Facebook-kilpailusta

Logistiikkarobotti sai Facebook-kilpailussa nimekseen Veslabot. Veslabot on hyvin iloinen uudesta nimestään ja otettu saamastaan huomiosta. Saimme kilpailuun paljon hyviä nimiehdotuksia. Kiitos kaikille osallistuneille!

 2048 8986 002