Hyvä työkaveri on sellainen, jonka tekemiseen voi luottaa

Hyvä työkaveri on sellainen, jonka tekemiseen voi luottaa

13.02.2020

Ystävänpäivän kunniaksi kysyimme Veslatecin työntekijöiltä, mikä työkaverissa on parasta. Jokaisen haastateltavan puheista huomasi, että arvostus työkaveria kohtaan on kova. Tärkeintä on, että hommat hoituvat, kuten on luvattu.

Peili Zhang ja Sami Männistö

Peili tekee Veslatecilla asiakaspalvelua ja tilausten käsittelyä. Sami vastaa tuotantokoneiden ohjelmoinnista ja toimii tuotantopäällikön apuna tuotannon suunnittelussa.

Peili kertoo Samista:

”Samista on niin paljon hyvää sanottavaa! Minulla ei ollut alasta mitään kokemusta, ennen kuin tulin Veslatecille. Samilla taas on paljon kokemusta, sillä hän on ollut täällä 11 vuotta. Aluksi kyselin koko ajan asioita Samilta, eikä hän koskaan hermostunut. Sami auttaa meitä edelleen paljon asiakaspalvelussa. sillä hän osaa neuvoa, miten tilaus kannattaa käsitellä, jos kyseessä on haastavan kappaleen valmistaminen. Arvostan paljon Samin ammattitaitoa ja kärsivällisyyttä.”

Sami kertoo Peilistä:

”Peili on erityisen hyvä asiakaspalvelussa, hän osaa olla oma-aloitteisesti yhteydessä asiakkaisiin ja on kohtelias ja selkeä. Kun Peili tuli meille, huomasin, että hän oppi työvaiheet nopeasti. Nykyään Peili käy katsomassa tarvittaessa varastosaldotkin. Meidän yhteistyömme toimii todella hyvin.”

Lauri Heinonen ja Pekka Leppälä

Lauri työskentelee Veslatecin lähettämössä. Hänen työnkuvaansa kuuluu tavaroiden pakkaaminen, lähettäminen ja vastaanottaminen. Pekka on särmääjä, mutta tekee tarvittaessa kaikkea muutakin.

Lauri kertoo Pekasta:

”Pekassa on parasta se, että hän tekee, mitä sovitaan. Särmääjät pakkaavat tietyt kappaleet jo valmistusvaiheessa. Pekan pakkaamista kappaleista voi olla varma, että ne on pakattu, kuten pitääkin. Pekasta huomaa myös, että hän on ollut aiemmin yrittäjä ja ottaa vastuun siitä, että asiakas saa kappaleet ajoissa. Jos tarvitsee tehdä pitempää päivää, me kaksi olemme yleensä vapaaehtoisia jäämään ylitöihin.”

Pekka kertoo Laurista:

”Laurin kanssa voi luottaa siihen, että asiakas saa varmasti oikein pakatut kappaleet vahingoittumattomana perille. Laurilla on kokemusta myös muista työtehtävistä ja hän tekee kokoonpanoakin, joten osaamista on monipuolisesti. Entisenä yrittäjänä näen nopeasti, onko henkilö innostunut työstään ja sujuuko se. Jos olisin vielä yrittäjä, voisin palkata Laurin minulle töihin.”

lauri pekka 1000px