Haemme 1–2 särmääjää

Haemme 1–2 särmääjää

05.02.2020

Miltä kuulostaisi vakityöpaikka Vaasassa? Onko sinulla asennetta tulla särmäyksen ammattilaiseksi vai oletko jo sellainen?

Veslatec Oy on Suomen huippuosaaja 2D- ja 3D-lasertyöstössä. Tehtaamme sijaitsee Vaasassa, ja meillä työskentelee tällä hetkellä noin 23 alan ammattilaista. Meillä on konekanta ja välineet viimeisen päälle. Tarjoamme puhtaan, valoisan ja raikkaan työympäristön.

Haemme 1–2 särmääjää

”Tämä on mun loppuelämän työpaikka”

Näin sanoi Pekka, joka tuli Veslatecille särmääjäksi kaksi vuotta sitten. Hän on tyytyväinen Veslatecin työtiloihin ja -välineisiin, työporukaan ja monipuoliseen työnkuvaansa.

Särmääjän työ on vaihtelevaa, sillä särmättävänä on niin isoja kuin pieniäkin kappaleita erilaisilla työstökoneilla. Särmääjät voivat tehdä myös muita työtehtäviä, kuten laserleikkausta, kierteytystä, hitsausta ja koneistusta. Meillä jokainen saa oppia uusia asioita, tuoda esille omia ideoita ja kehittyä ammattilaiseksi.

Millainen työntekijä saa meiltä paikan?

No sellainen, jolla on hahmotuskykyä. Kun saat kuvan käteen, osaat hahmottaa piirustuksen perusteella, millainen kappale pellistä tulee. Plussaa on, jos olet tehnyt työtä aiemmin, mutta alan kokemus ei ole välttämätöntä. Asenne on tärkein, sillä koneita kyllä oppii käyttämään. Toivomme tietysti, että sinusta tulee meille pitkäaikainen tiimin jäsen.

Toivomme siis, että sinulla on…

·         Asenne kunnossa

·         Halu oppia ja kehittyä

·         Hahmotuskyky piirustusten lukemiseen

·         Alan kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meidän työyhteisöllämme on pilke silmäkulmassa ja uusi työntekijä solahtaa porukkaan takuuvarmasti. Koulutamme sinut työhön ja jaamme jatkossakin osaamistamme. Tämän lisäksi järjestämme ulkopuolisen kouluttajan pitämiä koulutuksia, jolloin ammattitaitosi kehittyy eteenpäin.

Työ on vakityö ja kokoaikainen. Haku on voimassa, kunnes sopivat henkilöt löytyvät.

Lähetä heti CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen vesa.peltomaki@veslatec.com.

Tiedustelut:

Vesa, Puh. +358 44 2447860