Desives-käsidesiautomaatti toimii polkaisemalla, eikä vaadi sähköä

Desives-käsidesiautomaatti toimii polkaisemalla, eikä vaadi sähköä

25.08.2020

Kuluneena kesänä Veslatecilla heräsi ajatus siitä, että yritys haluaa osallistua koronan hillitsemiseen. Niinpä Veslatecin omaan Laserboy-tuoteperheeseen kehitettiin Desives-käsidesiautomaatti, josta saa käsidesiä polkaisemalla automaatin alaosassa olevaa poljinta. Laite annostelee oikean määrän käsidesiä.

– Mietimme omalta kohdaltamme, mikä käsidesin ottamisessa ärsyttää. Meitä inhottaa pumppupulloon koskeminen ja se, että sähköiset laitteet eivät aina toimi. Niinpä kehitimme jalalla käytettävän automaatin, johon ei tarvitse koskea käsin. Se ei myöskään vaadi akkua, sähköä eikä pattereita, teknologiapäällikkö Aki Norrbacka sanoo.

Polkaisu koronaa vastaan -kampanja

Veslatec kehitti käsidesiautomaatin yhden viikonlopun aikana ja ne ovat olleet kovassa käytössä omassa tehtaassa. Veslatec aloittaakin nyt Polkaisu koronaa vastaan -kampanjan, joka kannustaa tilaamaan Desives-käsidesiautomaatin, jotka ovat käyttäjälleen hygieenisiä.

– Käsidesipulloon tai -telineeseen koskeminen voi olla jopa syy sille, että ihmiset eivät laita käsidesiä, koska sen ottaminen ei ole mielekästä. Desives-käsidesiautomaatilla homma hoituu hygieenisesti, toimitusjohtaja Tom Bergström kertoo.

Käsidesipullon kokoa ei ole sidottu yhden valmistajan tuotteeseen, vaan automaattiin sopii suurin osa markkinoilla olevista pumppupulloista. Myös käsidesiannoksen määrää voi säätää.

Desives sopii myös teollisuuden käyttöön

Automaatti soveltuu julkisten tilojen lisäksi erinomaisesti tehtaisiin ja varastoihin. Se on tukeva, joten sitä ei pienet tuulet heilauttele. Käsidesiautomaatti on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä voidaan käyttää niin sisällä kuin pihallakin.

Katso videolta, miten Desives-käsidesiautomaatti toimii!

Lue Desives-käsidesiautomaatin tuotetiedot ja tilaa.