Ajankohtaista

Jere Venäläinen siirtyi laserleikkaajasta toimiston puolelle oppisopimuksella

Jere Venäläinen työskentelee Veslatecin Porin yksikössä tilausten käsittelyssä. Hän opiskelee Veslatecilla myös oppisopimuksella suunnitteluassistentin ammattitutkintoa.

Lue lisää

Suunnittelun teettäminen Veslatecilla tekee tuotteista fiksusti valmistettavia ja kilpailukykyisiä

Veslatec suunnittelee tuotteita yksittäisistä osista ja komponenteista kokonaisiin tuoteperheisiin ja koneenrakennukseen asti.

Lue lisää

Veslatecin työntekijöistä yli puolet ovat alanvaihtajia – nyt he kertovat tarinansa

Yli puolet Veslatecin työntekijöistä on tullut yritykseen täysin eri alalta. Alanvaihtajien kouluttaminen onkin yksi Veslatecin keinoista saada helpotusta työvoimapulaan.

Lue lisää

Maria Paavilainen: ”Veslatecilla uudetkin otetaan hyvin porukkaan”

Maria Paavilainen työskentelee hitsarina Veslatecin Porin yksikössä. Hän aloitti yrityksessä noin puoli vuotta sitten, joten työtehtävät ovat hänen mielessään uunituoreina.

Lue lisää

Oskar Ikäheimo on työskennellyt Veslatecilla kuutena kesänä

Oskar Ikäheimo opiskelee toista vuotta Aalto-yliopistossa bioinformaatioteknologiaa. Ikäheimo kertoo, että hänen toiveissaan on suuntautua tulevaisuudessa esimerkiksi tekoälyyn, datatieteeseen ja koneoppimiseen teknologiateollisuuden parissa.

Lue lisää

Suunnittelija, tässä sinulle neljä vinkkiä!

Veslatecin teknologiapäällikkö Aki Norrbacka toimii Veslatecilla suunnittelijana ja hänellä on yli 30 vuoden kokemus tuotannon tehtävistä eri teollisuusyrityksistä.

Lue lisää

Etsimme särmääjiä Vaasaan ja Poriin– hae nyt!

Tarjoamme töitä Vaasan ja Porin yksiköissä useammalle särmääjälle. Odotamme innoissamme, että saamme juuri sinut työkaveriksi!

Lue lisää

Veslatecin liikevaihto kasvoi tänä vuonna reilusti

Vuosi 2021 on ollut Veslatecille huippuvuosi monella tapaa. Huhtikuussa Veslatec osti Porissa sijaitsevan Lännen Ohutlevyn saadakseen lisää resursseja koronan jälkeiseen nousukauteen. Asiassa kävi täsmälleen, kuten Veslatecilla ennustettiin.

Lue lisää

Miksi suunnittelijan työ on tärkeää?

Suunnittelulla on tärkeä rooli tuotteen valmistuksessa, projektissa ja yrityksen liiketoiminnassa. Vaikka suunnittelijan työn osuus koko projektista on prosentuaalisesti usein pieni, suunnittelija määrittelee lopputuotteen kustannuksista jopa 80 prosenttia.

Lue lisää

Miten Veslatec helpottaa suunnittelijan työtä?

Veslatec ei ainoastaan valmista tuotteita, vaan tukee suunnittelijaa fiksujen valmistustapojen miettimisessä. Veslatec tekee suunnittelua myös itse, joten yrityksessä ymmärretään työn realiteetit.

Lue lisää