Ajankohtaista

Etsimme särmääjiä Vaasaan ja Poriin– hae nyt!

Tarjoamme töitä Vaasan ja Porin yksiköissä useammalle särmääjälle. Odotamme innoissamme, että saamme juuri sinut työkaveriksi!

Lue lisää

Veslatecin liikevaihto kasvoi tänä vuonna reilusti

Vuosi 2021 on ollut Veslatecille huippuvuosi monella tapaa. Huhtikuussa Veslatec osti Porissa sijaitsevan Lännen Ohutlevyn saadakseen lisää resursseja koronan jälkeiseen nousukauteen. Asiassa kävi täsmälleen, kuten Veslatecilla ennustettiin.

Lue lisää

Miksi suunnittelijan työ on tärkeää?

Suunnittelulla on tärkeä rooli tuotteen valmistuksessa, projektissa ja yrityksen liiketoiminnassa. Vaikka suunnittelijan työn osuus koko projektista on prosentuaalisesti usein pieni, suunnittelija määrittelee lopputuotteen kustannuksista jopa 80 prosenttia.

Lue lisää

Miten Veslatec helpottaa suunnittelijan työtä?

Veslatec ei ainoastaan valmista tuotteita, vaan tukee suunnittelijaa fiksujen valmistustapojen miettimisessä. Veslatec tekee suunnittelua myös itse, joten yrityksessä ymmärretään työn realiteetit.

Lue lisää

Olemme Alihankintamessuilla!

Tule turisemaan osastollemme A930!

Lue lisää

Veslatecilta saa nyt suojakaappeja ja kotelosarjoja asiakkaan toivomilla mitoilla

Veslatecin ja Lännen Ohutlevyn yhdistymisen myötä omien tuotteiden valikoima kasvaa.

Lue lisää

Veslatec on kasvanut järjestelmätoimittajaksi – katso, mitä kokonaisuuksia Veslatec voi tehdä

Veslatec on kasvattanut yrityskaupan myötä palveluvalikoimaansa vaativiin järjestelmätoimituksiin. Veslatecilta saa nyt laajoja kokonaisuuksia aina ideoinnista suunnitteluun, valmistukseen, pintakäsittelyyn, automaatioon, sähköistykseen ja CE-merkintöihin.

Lue lisää

Särmääjä Marianne Jokisuo: ”Veslatecilla työskentely sopii erinomaisesti naisille”

Mielikuva metallitöistä on likainen halli, hikisiä miehiä, kova meteli ja fyysisesti raskas työ. Särmääjä Marianne Jokisuo kumoaa nämä väitteet heti alkuunsa. Hän on työskennellyt Lännen Ohutlevyllä, nykyisellä Veslatecilla jo 15 vuotta ja hänellä on selkeä näkemys siitä, että työ sopii naisille erinomaisesti.

Lue lisää

Miltä Veslatecin kesä näyttää?

Veslatecin Vaasan yksikön toiminta jatkuu normaalisti koko kesän kahdessa vuorossa. Porin yksikkö on suljettuna vk 29 ja 30, eli heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa.

Lue lisää

Millaista Veslatecilla on olla töissä?

Veslatec hakee tällä hetkellä laserleikkaaja, levytyökeskuksen käyttäjä, tilauksen kirjaaja/nestaaja, hitsaaja ja varastotyöntekijää. Työntekijöitä etsitään sekä Vaasaan että Poriin.

Lue lisää