Ajankohtaista

Millaista Veslatecilla on olla töissä?

Veslatec hakee tällä hetkellä uusia särmääjiä vakituiseen työsuhteeseen. Sen lisäksi haetaan kesäsankareita, jotka tekevät kesä-, heinä- ja elokuun aikana muun muassa laserleikkausta, särmäystä ja kierteytystä. Mutta millaiseen työyhteisöön särmääjät ja sankarit päätyvät ja millaista Veslatecilla on työskennellä?

Lue lisää

Veslatec etsii kesäsankareita

Miten olisi kesätyöpaikka, jossa voit olla oman työyhteisösi sankari? Kesätyö, jossa omilla ideoillasi ja työpanoksellasi on oikeasti merkitystä?

Lue lisää

Hyvä työkaveri on sellainen, jonka tekemiseen voi luottaa

Ystävänpäivän kunniaksi kysyimme Veslatecin työntekijöiltä, mikä työkaverissa on parasta. Jokaisen haastateltavan puheista huomasi, että arvostus työkaveria kohtaan on kova. Tärkeintä on, että hommat hoituvat, kuten on luvattu.

Lue lisää

Haemme 1–2 särmääjää

Miltä kuulostaisi vakityöpaikka Vaasassa? Onko sinulla asennetta tulla särmäyksen ammattilaiseksi vai oletko jo sellainen?

Lue lisää

Minna Kiviharju: ”Leanin tärkein oppi on yhdessä tekeminen”

Veslatecin Lean-koulutus on tuottanut tuloksia, joihin sekä Vamian kouluttaja Minna Kiviharju että Veslatecin työyhteisö ovat tyytyväisiä. Koulutus järjestettiin viime vuonna neljän puolen päivän koulutuksena.

Lue lisää

Veslatecin kasvu jatkuu – myös ensi vuonna haetaan kasvua

Veslatecin kulunut vuosi on mennyt hyvin uusissa toimitiloissa, joiden avajaisia vietettiin marraskuussa 2018. Tuotannon prosesseja on kehitetty jouheviksi ja mielekkäiksi muun muassa Lean-koulutuksen avulla. Toimitusjohtaja Tom Bergström kertoo, että vuosi 2019 on ollut kouluttautumisen vuosi.

Lue lisää

”Vain ihmisen mieli on rajoite” – Veslatec teki organisaatiomuutoksen ja hakee kansainvälistä kasvua

Veslatec on vahvistanut myyntiorganisaatiotaan. Myynnin assistentteina toimivat Peili Zhang, joka hoitaa ulkomaan tilaukset ja Natsumi Muuri, joka vastaa kotimaan tilauksista.

Lue lisää

Veslatecin myyntiassistentti Natsumi Muuri yllättyi suomalaisen työkulttuurin tasa-arvosta

Veslatecin tuorein myynnin vahvistus on Japanista kotoisin oleva Natsumi Muuri. Muurin palkkaaminen on osa organisaatiomuutosta, jonka tarkoituksena on vahvistaa asiakaspalvelua ja kansainvälistä kauppaa.

Lue lisää

Lean nopeuttaa työvaiheita – sähläys pois ja aikaa huolelliseen työskentelyyn

Veslatecilla meneillään oleva Lean-koulutus on tärkeä osa yrityksen sisäisen laadun kehittämistä. Kun jokainen työntekijä sisäistää Leanin periaatteet, työnteko nopeutuu ja tuotteiden laatu paranee entisestä

Lue lisää

Ongelmanratkaisutaulu aktivoi ja antaa uusia näkökulmia

Veslatecilla on kaksi ongelmanratkaisuun liittyvää toimintaperiaatetta, joista ei tingitä. Ensimmäinen niistä on asenne: Asennoidu niin, että tämä homma hoidetaan. Kun odotat onnistumista, saat sen. Toinen toimintaperiaate liittyy haasteiden ratkaisuun: Haaste on meidän motivaattori. Tartu omaan henkilökohtaiseen haasteeseen.

Lue lisää