Ajankohtaista

Olemme Alihankintamessuilla!

Tule turisemaan osastollemme A930!

Lue lisää

Veslatec on kasvanut järjestelmätoimittajaksi – katso, mitä kokonaisuuksia Veslatec voi tehdä

Veslatec on kasvattanut yrityskaupan myötä palveluvalikoimaansa vaativiin järjestelmätoimituksiin. Veslatecilta saa nyt laajoja kokonaisuuksia aina ideoinnista suunnitteluun, valmistukseen, pintakäsittelyyn, automaatioon, sähköistykseen ja CE-merkintöihin.

Lue lisää

Särmääjä Marianne Jokisuo: ”Veslatecilla työskentely sopii erinomaisesti naisille”

Mielikuva metallitöistä on likainen halli, hikisiä miehiä, kova meteli ja fyysisesti raskas työ. Särmääjä Marianne Jokisuo kumoaa nämä väitteet heti alkuunsa. Hän on työskennellyt Lännen Ohutlevyllä, nykyisellä Veslatecilla jo 15 vuotta ja hänellä on selkeä näkemys siitä, että työ sopii naisille erinomaisesti.

Lue lisää

Etsimme käteviä kavereita Vaasan ja Porin tehtaisiin – hae meille töihin!

Totta puhuen meitä ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi pätkääkään työkokemusta – pääasia, että olet kätevä. Ja kätevällä tarkoitamme sitä, että asenne on kunnossa, olet oma-aloitteinen ja solahdat meidän rentoon ja menevään porukkaamme.

Lue lisää

Miltä Veslatecin kesä näyttää?

Veslatecin Vaasan yksikön toiminta jatkuu normaalisti koko kesän kahdessa vuorossa. Porin yksikkö on suljettuna vk 29 ja 30, eli heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa.

Lue lisää

Millaista Veslatecilla on olla töissä?

Veslatec hakee tällä hetkellä laserleikkaaja, levytyökeskuksen käyttäjä, tilauksen kirjaaja/nestaaja, hitsaaja ja varastotyöntekijää. Työntekijöitä etsitään sekä Vaasaan että Poriin.

Lue lisää

Sami Latva-Risku myy Lännen Ohutlevyn ja Veslatecin tuotteita – yli 20 vuotta kokemusta ohutlevyistä

Sami Latva-Risku on toiminut Lännen Ohutlevyn myyjänä syksystä 2020. Yrityskaupan myötä Latva-Risku myy nyt myös Veslatecin tuotteita ja palveluita

Lue lisää

”Tässä yrityskaupassa on vain voittajia”

Lännen Ohutlevyn liiketoimintajohtaja Jari Vuorinen on työskennellyt Lännen Ohutlevyllä jo 18 vuotta. Hän on nähnyt vuosien varrella monenlaista, mutta tästä yrityskaupasta hän on innoissaan

Lue lisää

Veslatecilla johtajatkin paiskivat hommia hallin puolella

Veslatecin tuorein särmääjä Arto Mietty on työskennellyt Veslatecilla viime syksystä asti. Hän kertoo viihtyneensä yrityksessä erinomaisesti. Mietyn mukaan Veslatec on työnantajana hyvällä tavalla poikkeuksellinen.

Lue lisää