Ajankohtaista

Uusi kuitulaserkone tuplaa Veslatecin kapasiteetin

Veslatec investoi uuteen Bystronic Bystar Fiber F6000 -kuitulaserkoneeseen. Koneen avulla tuplataan tuotannon kapasiteetti. Kun läpimenoajat nopeutuvat, myös toimitusajat ovat lyhyemmät.

Lue lisää

Vesa Peltomäki Veslatecin uudeksi tuotantopäälliköksi

Veslatecin uutena tuotantopäällikkönä on aloittanut Vesa Peltomäki. Hän vastaa jatkossa kokonaan tuotannon toiminnoista.

Lue lisää

Hyvää kesää!

Olemme auki koko kesän ja tuotanto pyörii koko ajan kolmessa vuorossa. Toivotamme hyvää kesää kaikille!

Lue lisää

Veslatecin työyhteisö hitsautui yhteen Rukalla

Veslatec teki yhteisen matkan Rukalle 5.–8. huhtikuuta. Matkan tarkoituksena oli palkita työntekijöitä kuluneesta vuodesta ja ottaa henkilökunta mukaan päätöksentekoon. Ohjelmassa oli niin koulutusta, laskettelua, hiihtoa kuin koskikelluntaakin. Rukalta oli vuokrattu mökki, joten aikaa vietettiin yhdessä aamusta iltaan.

Lue lisää

Rekrykoulutus jatkuu Veslatecilla

Veslatecin rekrykoulutus saa jatkoa, sillä koulutuksessa aloitti juuri kaksi uutta koulutettavaa. Rekrykoulutus järjestetään yhdessä koulutuspalvelu Saarenpään ja Pohjanmaan TE-toimiston kanssa. Tavoitteena on, että 60 päivän koulutusjakson jälkeen henkilöt työllistyvät Veslatecille vakituisiksi työntekijöiksi.

Lue lisää

Rekrykoulutus tuotti tulosta – Otto sai työpaikan Veslatecilta

Veslatec aloitti viime syksynä rekrykoulutuksen yhdessä Koulutuspalvelu Saarenpään ja Pohjanmaan TE-toimiston kanssa. Tavoitteena oli, että 60 päivän koulutusjakson jälkeen henkilöt työllistyvät Veslatecille vakituisiksi työntekijöiksi.

Lue lisää

Veslatec goes Ruka!

Veslatec suuntaa 5. –8. huhtikuuta koko työporukan voimin Rukalle. Haluamme palkita työntekijöitämme viime vuodesta, sillä he ovat tehneet hienoa työtä.

Lue lisää

Veslatec perusti toimipisteen Asikkalaan

Veslatec avasi syksyllä suunnittelu- ja myynttikonttorin Asikkalaan. Toimisto sijaitsee Lahden kupeessa. Asikkalan toimipisteen ansiosta Veslatec toimii lähempänä Etelä- ja Itä-Suomessa olevia asiakkaita ja voi palvella heitä nopeammin.

Lue lisää

Toivotamme iloista joulua!

Kulunut vuosi on ollut Veslatecille muutosten vuosi. Suurin muutos tapahtui kesällä, kun Tom Bergström, Aki Norrbacka ja Jani Poikkimäki ostivat Veslatecin. Sen jälkeen Laserboy astui ajassa eteenpäin ja alkoi Veslatec 2.0.

Lue lisää

Veslatecin tuotteita on meressä, maalla, ilmassa, avaruudessa ja ihmisen sisällä

Valmistamme tuotteita toimialasta riippumatta. Kokoluokaltaan osat ovat alle millistä kolmeen metriin eli skaalamme ulottuu kellosepän töistä isoihin kokonaisuuksiin. Veslatec aina ollut hienomekaniikkafirma ja olemme pioneeri mikrolasertyöstöstä.

Lue lisää